Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Handelspand

€ 1 250

Gent

Lange Kruisstraat 8

Ref: Lange Kruisstraat 8 th (2019)

Commerciële ruimte in historisch centrum van Gent

Gelijkvloerse handelsruimte met een zeer gunstige ligging middenin het centrum van Gent. Het pand kent een maximale visibiliteit dankzij de grote vitrines met veel passage. 

Gelegen in het winkelhart van Gent, naast topmerken als Essentiel, Zadig et Voltaire, Pand 13, Galleria Laurenzo, Dome Assistance, Eetcafé Uilenspiegel, Amfora, Rivali, Touché, Wasbar, Just in Case, Rio, Ayanne, Sevens, Belgrado, .....!!! 

Bruikbare oppervlakte van 100 m² bestaande uit: omvangrijke handelsruimte met parketvloer, afzonderlijk toilet, grote bergruimte met sanitair en droge bergingkelder. Momenteel ingericht als kledingzaak, maar kan voor diverse doeleinden aangewend worden. Voorzien van grote open etalage en afgewerkt met kwalitatieve materialen.
Dankzij de uitstekende commerciële ligging is dit pand een opportuniteit om uw zaak te vestigen op een toplocatie in een bruisende stad zoals Gent. 

De opgegeven huurprijs betreft een instap, de huur groeit gespreid over de tijd naar € 1.850 per maand.  Pand is beschikbaar in onderling overleg met de eigenaar. Huurmodaliteiten te bespreken.  
Voor info en bezoek gelieve te mailen naar info@oranjeberg.be - www.oranjeberg.be
 

Referentie Lange Kruisstraat 8 th (2019)
Type Handelspand
Opp. bewoonbaar 100 m²
Opp. grond 100 m²
Geïnventariseerd erfgoed Nee
Keuken 0 m²
Berging 0 m²
Toilet 0 m²
winkelruimte 0 m²