Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Magazijn

€ 2 500

Gentbrugge

Louis Van Houttestraat 55

Ref: Louis Van Houttestraat 55 (TH 2024)

Multifunctioneel magazijn te huur in hartje Gentbrugge!

Voor meer info of bezoek gelieve ENKEL contact op te nemen via mail: info@oranjeberg.be.

Welkom bij dit ruime en functionele magazijn/kantoor, gelegen in een strategische zakelijke omgeving. Dit veelzijdige pand biedt een totale oppervlakte van 550 vierkante meter en is beschikbaar voor verhuur tegen een aantrekkelijke prijs van 2.500 euro per maand.

Dit magazijn/kantoor is ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. De ruimte is slim ingedeeld, waardoor het ideaal is voor diverse bedrijfsactiviteiten, zoals opslag, distributie, productie of als werkruimte voor een dynamisch kantoor. Het magazijn heeft diverse voorzieningen, waaronder verwarming en toilet. De verlichting in het pand is zorgvuldig geplaatst om een heldere en goed verlichte werkomgeving te garanderen, waardoor de productiviteit wordt bevorderd.

Toegang tot het magazijn is eenvoudig dankzij de automatische sectionale poort. Deze poort biedt niet alleen gemak, maar maakt ook de passage van een werkbusje mogelijk, waardoor laden en lossen efficiënt en moeiteloos verlopen. De mogelijkheid om bedrijfsvoertuigen direct het magazijn in te rijden, maakt deze ruimte bijzonder geschikt voor bedrijven met logistieke en distributiebehoeften. Het kantoorgedeelte van het pand is doordacht ontworpen met het oog op functionaliteit. Het is voorzien van meerdere opslagruimtes, een toilet, een kitchenette en verschillende kantoorruimtes.

De ligging van dit magazijn/kantoor is gunstig, met goede bereikbaarheid en nabijheid van belangrijke transportroutes, waardoor het eenvoudig is om verbinding te maken met klanten en leveranciers. Hierbij is veel ruimte voorzien voor het gebouw om werkbussen en camions te parkeren. Voor meer info of bezoek gelieve contact op te nemen via mail: info@oranjeberg.be
 

Referentie Louis Van Houttestraat 55 (TH 2024)
Type Magazijn
Geïnventariseerd erfgoed Nee
Keuken
Parkeerplaats
Berging
Toilet
Opslagruimte 300 m²
inkomhal
kantoorruimte

Gelieve contact op te nemen op info@oranjeberg.be.