Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Handelspand

€ 2 350

Gent

Lange Kruisstraat 8-10

Ref: Lange Kruisstraat 8-10 th2019

Twee aanééngeschakelde winkels in historisch centrum

Ruime gelijkvloerse handelsruimte(s) met een zeer gunstige ligging middenin het centrum van Gent. Het pand kent een maximale visibiliteit dankzij de grote vitrines met veel passage. Gelegen in het winkelhart van Gent, naast topmerken als Essentiel, Zadig & Voltaire, Pand 13, Galleria Laurenzo, Dome Assistance, Eetcafé Uilenspiegel, Amfora, Rivali, Touché, Wasbar, Just in Case, Rio, Ayanne, Sevens, Belgrado,.....!!! Momenteel zijn de ruimtes ingericht als kledingzaken maar ze kunnen voor diverse doeleinden aangewend worden. Voorzien van brede etalages en afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals parketvloer. De huurprijzen gelden als instapprijs.  Het is de bedoeling te groeien naar €3.350 over twee jaar.
Gelijkvloers is opsplitsbaar in 2 commerciële units of is te huren als 1 commerciële winkelruimte van 180 m².

Dankzij de uitstekende commerciële ligging is dit ruime pand een opportuniteit om uw zaak te vestigen op zo'n toplocatie in een bruisende stad zoals Gent. 
Onmiddellijk beschikbaar. Huurmodaliteiten zijn te bespreken.  Voor info en bezoek, mailen naar info@oranjeberg.be - www.oranjeberg.be

Beschikbare oppervlaktes van de 2 verschillende units: 
Unit 1: Gelijkvloers 100 m² (Lange Kruisstraat 8)
Unit 2: Gelijkvloers 80 m²  (Lange Kruisstraat 10)

Referentie Lange Kruisstraat 8-10 th2019
Type Handelspand
Opp. bewoonbaar 180 m²
Opp. grond 180 m²
Geïnventariseerd erfgoed Nee
Keuken 0 m²
Berging 0 m²
Toilet 0 m²
winkelruimte 0 m²