Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Appartement

€ 419 000

Sint-Denijs-Westrem

Bressers-Blanchaertlaan 8/201

Ref: Bressers-Blanchaertlaan 8/201 tk (2019)

Luxueuze en lichtrijke penthouse met ruime terrassen

Luxueuze penthouse met uiterst kwalitatieve en duurzame afwerking!  Goed en rustig gelegen in een doodlopende straat met groene omgeving op de grens van Gent en Sint-Denijs-Westrem. Directe verbinding met belangrijkste invalswegen: E17/E40/R4. 100 m van tramhalte naar station Gent-Sint-Pieters en het centrum van Gent. Binnen een straal van 1 km meerdere campussen van UGent, UZ Gent, Maria Middelares en Technologiepark.  

Woning met veel lichtinval door grote schuiframen (driedubbele beglazing) en optimale oriëntatie! Stijlvol ingerichte dressing met ingemaakte kasten, ingerichte open keuken met kwalitatieve toestellen (vaatwas, kookplaat, dampkap, frigo en combi-oven), comfortabele badkamer, afzonderlijk toilet, berging en vestiaire. In het verlengde van de leefruimte zijn er 2 ruime zuid-georiënteerde terrassen (46 m² !) om volop te genieten van de zon!  Bij het appartement is er ook nog een ondergrondse berging en gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Tevens is er de mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse parkeerplaats.

Zeer energiezuinig appartement. Alle technieken zijn aanwezig. Vloerverwarming. De bevloering is een combinatie van een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en een zeer kwalitatief eiken parket.  Verluchtingssysteem Type D. Zonnescreens. Airco. Groen dak.

Door gunstige ligging is dit een ideale investering met optimale huuropbrengst en een verzekerde meerwaarde. Verkoop onder BTW-stelsel. 

Voor meer info en bezoek, gelieve enkel contact op te nemen via mail: info@oranjeberg.be.

Referentie Bressers-Blanchaertlaan 8/201 tk (2019)
Type Appartement
Bouwjaar 2017
Opp. bewoonbaar 90 m²
Opp. grond 90 m²
Algemene staat Luxe afwerking
Orientatie tuin Zuid
Geïnventariseerd erfgoed Nee
E-peil 47
EPC waarde 96 kWh/m²/jaar
Slaapkamer 10 m²
Slaapkamer 24 m²
Keuken 0 m²
Badkamer 6.5 m²
Garage 0 m²
Woonkamer 43 m²
Eetkamer 0 m²
Terras 46 m²
Berging 3.7 m²
Toilet 0 m²
Dressing 0 m²
inkomhal 0 m²