Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Appartement

€ 271 000

Gent

Lieven Delaruyestraat 56

Ref: Lieven Delaruyestraat 56 TK

Perfect gerenoveerd 2-slaapkamerappartement met 2 terrassen

Gerenoveerd lichtrijk appartement met alle comfort (in kleinschalig renovatieproject met 4 appartementen) gelegen op de eerste verdieping.  Het appartement bevat een volledig geïnstalleerde open moderne keuken voorzien van alle toestellen (incl. vaatwasser), een aangename leefruimte, 2 slaapkamers waarvan 1 toegang verleent tot een terras, badkamer met dubbele lavabomeubel en inloopdouche, apart toilet en een afzonderlijke berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast. Achteraan een mooi terras van 9 m² en vooraan een 2de terras (3 m²). Bijhorend aan het appartement is er nog een afzonderlijke berging op het gelijkvloers. 

Goed gelegen in zeer rustige straat te Ledeberg/Gentbrugge op slechts 10 minuten fietsen van centrum Gent. 3 km van het Station Gent-Sint-Pieters, 2 km van het Zuid...Vlakbij openbaar vervoer (bus en tram), winkels, het Keizerpark en een vlotte verbinding naar de in- en uitvalswegen (E17/E40). 

Het appartement is volledig geschilderd en alle kamers zijn voorzien van LED-armaturen, instapklaar! Kwalitatieve afwerking (overal parket, behalve badkamer, bergruimte en toilet op moderne tegelvloer).  Er is een hoogrendementsketel voor de CV. 

Lage kosten: Geen syndic! Zo goed als een nieuwbouwappartement maar een verkoop onder registratierechten, GEEN BTW. Mogelijkheid tot het bijhuren van een garage bij de residentie op het gelijkvloers. 

Voor meer info en bezoek gelieve te mailen naar: info@oranjeberg.be 

Referentie Lieven Delaruyestraat 56 TK
Type Appartement
Bouwjaar 1965
Opp. bewoonbaar 80 m²
Opp. grond 234 m²
Algemene staat Gerenoveerd
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsaanvraag Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Geïnventariseerd erfgoed Nee
EPC waarde 115 kWh/m²/jaar
EPC referentie 201906170002170100RES1
Slaapkamer 14 m²
Slaapkamer 10 m²
Kelder 0 m²
Keuken 0 m²
Badkamer 0 m²
Garage 0 m²
Woonkamer 0 m²
Eetkamer 0 m²
Terras 10 m²
Terras 3 m²
Terras 2.5 m²
Terras 9 m²
Berging 0 m²
Toilet 0 m²
Wasplaats 0 m²