Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Assistentiewoning

€ 285 000

Gent

Einde Were 13/309

Ref: Einde Were 13

TE KOOP: erkende assistentiewoning in Dunant Gardens !

Gelegen in residentie Dunant Senior City - Naast AZ Jan Palfijn. Dit appartement van 85 m² heeft een ruime slaapkamer en een ruim zonnig overdekt terras met uitzicht op de aangelegde groene binnentuinen.Er is een lichtrijke leefruimte met volledig ingerichte keuken (kookplaat, combi oven, dampkap, koelkast met vriesvak en een vaatwasser) en een ruime badkamer en een berging (met aansluitingsmogelijkheid wasmachine).  Gebouwd volgens de laatste wettelijke normen van assistentiewoningen (brede gangen, schuifdeuren, ...).

Lichtrijke assistentiewoningen. Groot wooncomfort. Zeer energiezuinige appartementen die voldoen aan de strengste energetische normen. Laag energieverbruik! Kwalitatieve afwerking! De appartementen zijn volledig geverfd. Voorzien van led-lichtarmaturen én gordijnen op maat.  Eerste bewoning.

In de ondergrondse verdieping is er een autostaanplaats bij het appartement beschikbaar die via de lift veilig te bereiken is. (Verplicht bij te kopen voor €30.000)

Zorgeloos wonen met een goede en verfijnde service in het gebouw waar alle behoeften van de bewoner worden vervuld!  Uitgebreide a-la-carte dienstenpakket van de beheerder Solidariteit voor het Gezin (permanentie, warme maaltijden, thuisverpleging, boodschappen, poets- en strijkdienst, SOS-dienst…).


De woning is zeer goed gelegen tussen de Watersportbaan en de Coupure.  Vlakbij sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals de Blaarmeersen en het natuurpark Bourgoyen-Ossemeersen. Nabij de historische binnenstad van Gent! Alles is op wandelafstand! Openbaar vervoer in de nabijheid.

De erkende assistentieappartementen genieten van een verlaagd btw-tarief van 12% en een volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing. Voor meer info of bezoek gelieve contact op te nemen via mail: info@oranjeberg.be 

Referentie Einde Were 13
Type Assistentiewoning
Bouwjaar 2019
Opp. bewoonbaar 65 m²
Opp. grond 85 m²
Algemene staat Nieuwe staat
Bouwvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Geïnventariseerd erfgoed Nee
EPC waarde 49 kWh/m²/jaar
EPC referentie 44021201522502416190D001D01SD029
Slaapkamer 16 m²
Keuken 0 m²
Badkamer 0 m²
Woonkamer 0 m²
Terras 20 m²
Parkeerplaats 0 m²
Berging 0 m²
Wasplaats 0 m²