Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Villa

€ 2 500 000

São Martinho do Porto

Adres op aanvraag

Ref: Portugal - tk2019

Te koop tussen Lissabon en Coïmbra (Portugal) : exclusieve eigendom met uitzonderlijk panoramisch zicht op de Atlantische Oceaan

Deze super-de-luxe eigendom bestaat uit twee moderne villa's (mainhouse en guesthouse) op een verbluffend terrein van 7.000m². 
Het hoofdgebouw biedt zeezicht vanuit alle kamers en beschikt over een salon met open haard, aansluitende eetplaats, een keuken met top apparatuur, een suite met uitzonderlijk terras en een bureau.  Het guesthouse beschikt eveneens over een adembenemend zeezicht en bestaat uit een zeer ruime keuken met salon en drie grote suites voor vrienden en familie.  De jacuzzi voor 6 personen en het fantastische terras zorgen voor onvergetelijke vakanties!
Zonnepanelen voor verwarming en warm water, alarm, camerabewaking, branddetectoren, tuinberegening, ... er is werkelijk aan alles gedacht!   
De stranden van Sao Martinho do Porto, Gralhes, Peniche en Foz do Arelho zijn vlakbij en wereldvermaard als surfers paradise, met prachtig zicht op de eilanden Berlengas en Farilhoes.
Twee golfterreinen in de onmiddellijke nabijheid : Royal Obidos Praia del Rey en West Cliffs Golf Course.
Filmpje met sfeerbeelden op Youtube : https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=cTo3zS8KUac
Alle info per mail : info@oranjeberg.be - www.oranjeberg.be -  Top in vastgoed!

Referentie Portugal - tk2019
Type Villa
Geïnventariseerd erfgoed Nee