Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Handelspand

€ 1 560

Gent

Wondelgemstraat 94

Ref: Wondelgemstraat 94 (TH 2024)

Café te huur in hartje bruisende Wondelgemstraat!

Welkom in het hart van de levendige Wondelgemstraat, waar een café met een oppervlakte van 150m² te huur staat. Deze unieke gelegenheid biedt een ideale ruimte voor iedereen die droomt van het runnen van een gezellige ontmoetingsplaats in het bruisende centrum.

De oppervlakte van 150m² biedt voldoende ruimte om een gevarieerd publiek te ontvangen, van stamgasten tot toevallige passanten. Het grote raam aan de voorkant zorgen voor overvloedig natuurlijk licht gedurende de dag, waardoor de ruimte een aangename en open uitstraling heeft. De inrichting van het café is flexibel en kan naar wens worden aangepast. De mogelijkheid om een gezellige zithoek te creëren met comfortabele stoelen en tafels, evenals een sfeervolle bar, biedt de toekomstige huurder de vrijheid om een eigen stempel te drukken op deze unieke ruimte. 

De ruimte is voorzien van een volledig geïnstalleerde bar met ingebouwde frigo's en andere bar apparaten, verschillende caféspelen, een aparte ruimte voor vergaderingen, toiletten en een opslagplaats. Met een maandelijkse huurprijs van 1.550 euro,  biedt deze locatie niet alleen een fantastische kans voor ondernemers, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de geboden ruimte en locatie. Gelegen in het hart van de Wondelgemstraat, geniet het café van een centrale positie, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Kortom, dit café opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden voor degenen die dromen van het runnen van een eigen zaak in een levendige en gezellige omgeving. Grijp deze kans en geef dit café een nieuw hoofdstuk vol gezelligheid en plezier.

Referentie Wondelgemstraat 94 (TH 2024)
Type Handelspand
Opp. grond 150 m²
Bemeubeld Ja
Voorkooprecht Nee
Geïnventariseerd erfgoed Nee
EPC waarde 172 kWh/m²/jaar
Toilet
Opslagruimte
gastenkamer

Gelieve contact op te nemen op info@oranjeberg.be.