Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Kantoorruimte

€ 5 833

Gent

Sint-Denijslaan 489

Ref: Sint-Denijslaan 489 (TH 2024)

Instapklaar kantoor op toplocatie!

Te huur: 500m² volledig instapklare burelen, prachtig gelegen met een uitstekende zichtbaarheid!  Gelegen nabij het station Gent-Sint-Pieters, langs de Gentse Ringvaart op een groene locatie, dicht bij de Blaarmeersen en het Overmeerspark.  Dit gebouw is bijzonder vlot bereikbaar vanuit alle autosnelwegen en de R4.
De kantoren zijn gelegen op het gelijkvloers en beschikken over lichtrijke bureaus met alle nodige faciliteiten; zelfs douchevoorzieningen zijn beschikbaar in het gebouw. Indien gewenst is er ook stockageruimte aanwezig op de site.

De site biedt voldoende parkeergelegenheid voor maar liefst 19 auto's. Autostaanplaatsen met laadpalen beschikbaar tegen een tarief van €60 per plaats per maand, evenals een ruime fietsenstalling.

Extra vergaderzalen en seminarieruimtes voor 10 tot 200 personen met cateringfaciliteiten zijn ook beschikbaar in dit uitermate duurzaam en flexibel kantoorgebouw.

De kantoren zijn onmiddellijk beschikbaar. Voor meer informatie, plattegronden of een vrijblijvende rondleiding kunt u enkel via mail contact opnemen met: info@oranjeberg.be - TOP in vastgoed!

Referentie Sint-Denijslaan 489 (TH 2024)
Type Kantoorruimte
Opp. grond 500 m²
Algemene staat Nieuwe staat
Orientatie tuin Zuid
Bemeubeld Ja
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsaanvraag Nee
Voorkooprecht Nee
Gevalideerd as-builtattest Nee
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Stedenbouwkundige bestemming Gebied met economische activiteiten
Geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd erfgoed Nee
Parkeerplaats
Toilet
Opslagruimte
inkomhal
kantoorruimte
kantoorruimte
kantoorruimte
kantoorruimte

Gelieve contact op te nemen op info@oranjeberg.be.