Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Magazijn

€ 1 000

Destelbergen

Schaessestraat 15/A

Ref: Schaessestraat 15 Bus A (TH 2023)

Loods te huur van 180m² op wandelafstand van natuurcentrum!

Deze nieuwbouw loods bevindt zich in de beveiligde KMO-zone ZENO in Destelbergen. De eigenaar maakt nog deels gebruik van de ruimte, inclusief de sectionale poort. Het te huur aangeboden gedeelte beslaat 180 m² en is opgedeeld in 3 verschillende ruimtes, voorzien van een ingebouwde kitchenette en afzonderlijke toiletten. Vanuit de loods is er een prachtig uitzicht op een natuurdomein.

Bij de loods horen ook 3 parkeerplaatsen, met de mogelijkheid om extra parkeerplaatsen bij te huren. De locatie is gunstig gelegen nabij het centrum van Destelbergen, met een vlotte verbinding naar het centrum van Gent via de R4, E17 en E40. De loods is uitgerust met talloze stopcontacten, airconditioning, camerabewaking, branddetectie en automatische deursloten. Het bureaumateriaal blijft staan. Ideaal voor startende ondernemers of als opslagruimten, geen kantoor.

De ruimte is voorzien van aparte meters voor water en gas, en er is een gemeenschappelijke elektriciteitsvoorziening. De huurprijs bedraagt €1.000 per maand. Het pand is onmiddellijk beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marwan: 0497/85.08.53 - Marwan@oranjeberg.be

Referentie Schaessestraat 15 Bus A (TH 2023)
Type Magazijn
Opp. grond 180 m²
Bemeubeld Ja
Geïnventariseerd erfgoed Nee
Badkamer

Gelieve contact op te nemen op info@oranjeberg.be.