Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Handelspand

€ 2 000

Gent

Jozef Plateaustraat 81/A

Ref: Jozef Platteaustraat 81 Bus A - 9000 Gent (TH 2023)

Schitterend gelegen hoekpand in de studentenbuurt

Voor meer info of bezoek gelieve contact op te nemen met Marwan via mail: Marwan@oranjeberg.be of bel 0497/85.08.53.
Oranjeberg Vastgoed - Top in vastgoed!


Ontdek deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen in het bruisende hart van Gent, op de hoek van de Jozef Plateaustraat en de Sint-Pietersnieuwstraat. Dit prachtige handelspand biedt een uitstekende locatie en een veelbelovende omgeving voor uw onderneming. Geniet van de 16m lange raampartijen aan pure visibiliteit. 

Met een gelijkvloers van 160m² en een ruime kelder van 100m² biedt deze winkel voldoende ruimte om uw ideeën tot leven te brengen. De indeling over twee verdiepingen zorgt voor een flexibele inrichting die perfect past bij uw zakelijke behoeften.

Recentelijk onderging het pand een volledige make-over, waarbij het interieur volledig werd herschilderd en de elektriciteit volledig werd vernieuwd. Dit betekent dat u kunt profiteren van een frisse en moderne uitstraling, gecombineerd met de nieuwste technologische voorzieningen voor een optimale werkomgeving.

Met zijn strategische ligging in het centrum van Gent, omringd door een levendige mix van winkels, restaurants, scholen en culturele attracties, geniet dit handelspand van een TOP bereikbaarheid. Het is de ideale locatie om uw bedrijf te laten groeien en te bloeien. Onmiddellijk beschikbaar! Voor diverse doeleinden: Horeca, winkel, kantoor..

OPGELET: instapprijs is € 2.000, na 3 maanden zal deze verhoogd worden naar de standaardhuurprijs van€ 4.000.

Referentie Jozef Platteaustraat 81 Bus A - 9000 Gent (TH 2023)
Type Handelspand
Geïnventariseerd erfgoed Nee

Gelieve contact op te nemen op info@oranjeberg.be.