Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Appartement

€ 340 000

Nieuwpoort

Pieter Deswartelaan 85/0103

Ref: Pieter Deswartelaan 85 Bus 0103 (TK 2024)

Centraal gelegen 2-slaapkamerappartement met ruim terras in Nieuwpoort!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marwan: 0497/85.08.53 - Marwan@oranjeberg.be

Ontdek dit prachtige 2-slaapkamerappartement, gunstig gelegen in het hart van Nieuwpoort met een schilderachtig uitzicht op de Veurnevaart. Het bevindt zich op de 1e verdieping van het gebouw en is bereikbaar via een lift voor optimaal comfort.

Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de verschillende kamers. De lichte en open leefruimte omvat een volledig ingerichte keuken, waardoor deze zone ideaal is voor ontspanning en entertainment. Geniet van de frisse lucht en het buitenleven op het ruime terras, toegankelijk vanuit zowel de leefruimte als de slaapkamers. Een handige berging biedt extra opslagruimte, waardoor het appartement opgeruimd en georganiseerd blijft. De badkamer is smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen. Gemakkelijke toegang tot een apart toilet voor extra privacy en comfort. Twee comfortabele slaapkamers met elk een aangrenzend terras, perfect om 's ochtends te genieten van een kopje koffie of 's avonds te ontspannen.

Geniet van een prachtig uitzicht op de Veurnevaart, waardoor elke dag een visueel genot is.
Het appartement wordt compleet gemaakt met een ondergrondse parkeerplaats, wat een waardevolle toevoeging is in deze centrale locatie.

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook de nabijheid van winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen. Mis deze kans niet om in stijl te wonen in het bruisende Nieuwpoort. Het gunstige EPC van 180 kWh/(m┬▓/jaar) zorgt voor een energiezuinige woonsituatie. Onmiddellijk beschikbaar. Voor meer info of bezoek gelieve contact op te nemen via mail : info@oranjeberg.be

Referentie Pieter Deswartelaan 85 Bus 0103 (TK 2024)
Type Appartement
Bouwjaar 2015
Opp. grond 83 m²
Algemene staat Instapklaar
Orientatie tuin Zuid
Bemeubeld Nee
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsaanvraag Ja
Voorkooprecht Nee
Gevalideerd as-builtattest Ja
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd erfgoed Nee
EPC waarde 180 kWh/m²/jaar
EPC referentie 20230220-0002815673-RES-1
Slaapkamer
Slaapkamer
Keuken
Badkamer
Garage
Berging
Toilet
Balkon
Balkon
Living

Gelieve contact op te nemen op info@oranjeberg.be.